Oldtidskundskab

Gode råd til eksamens forberedelse

07. juni 2006 af Blackbirdy
Jeg skal op i old d. 16 og jeg har jo masser af tid. Planen var at jeg skulle igang med det allerede i dag, men nu hvor jeg har alle mine noter mm. foran mig så sys jeg godt nok at jeg forvirret.... Jeg aner ikke hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte.

Nogen der har en god idé om hvordan man kan gribe det hele an og gå igang med det hele? Jeg overvejede selv at gå igang med diverse tekster og bagefter tage monumenterne, så man på den måde har en bedre baggrundsviden også. Men selvom kun 109,3 ns er opgivet så sys jeg stadig at det er meget....

Så var der også en der snakkede om at der fandtes alle mulige bøger til disse græske tekster... nogen der har nogen forslag til hvad for nogen bøger man skal ha' fat i?

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2006 af AJ87 (Slettet)

Det jeg gjorde var bare at læse historierne fra den ene ende til den anden, så jeg var sikker på jeg havde forstået det. Derefter fandt jeg noter herind, som jeg læste for at ha styr på analyseelementer osv. Havde ikke været så flittig gennem året til at få skrevet noter nemlig. Det var godt nok til et 11tal. Held og lykke med det.

Svar #2
07. juni 2006 af Blackbirdy

Jeg sys bare at der er så mange noter... vores lærer var så utrolig god til at give os alle de guldkorn man kunne ha' til ALT hvad vi lavede og samtidig så er der alle de gode noter her på siden.... det er bare for meget til at ha' styr over, sys jeg. Men ja der er vel ikke andet at gøre end at bare læse fra den ene ende til den anden og så må jeg tilføje undervejes når nye guldkorn dukker op....=D... Tillykke med dit 11tal. :)

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. juni 2006 af AJ87 (Slettet)

Ja, start med det mest basale så du ikke starter med alle guldkornene, det forvirrer bare. Vær sikker på at du har forstået historierne/teksterne. Og sats på forberedelsestiden til at få styr på de små detaljer. Det skal nok gå :)

Skriv et svar til: Gode råd til eksamens forberedelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.