Matematik

hjælp!

11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)
Jeg er ked af at måtte indrømme at dette er mit andet indlæg, men da det drejer sig om årets sidste problemregning vil jeg gerne være sikker, beklager!

Det drejer sig om følgende opgave: http://peecee.dk/?id=43131

Jeg fårstår ikke noget af det, kun stk 1, som jeg mener er 1480dage

det gælder stk 1,2 og 4

Jeg ville være overlykkelig, hvis nogle kunne komme med en hjælpende hånd!

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2006 af Mitton (Slettet)

Mon ikke de ca. 7000 spørgsmålstegn der totalt smadrede formateringen i dit oprindelige indlæg satte en lille dæmper på folks velvile til at hjælpe?

Svar #2
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

Jo derfor indså jeg også at jeg dermed måtte oprette et nyt indlæg :)

Svar #3
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

Ej jeg beklager altså, men jeg har ventet i flere timer nu foran pcén og vore lærer gider ikke engang at hjælpe med stykkerne så jeg har ikke andre muligheder end at spørger jer herinde, som sagt så beklager jeg dybt!! Men prøv at se tingene fra mit perspektiv, det er jo ikke særlig fedt at sidde her i flere timer uden hjælp velvidende om at dette er årets sidste problemregning!

Svar #4
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

Ikke for noget men spørger bare, hvorfor tager det så langt tid før man for hjælp. Eller får jeg ikke hjælp af en anden grund, spørger bare!

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2006 af appelsin (Slettet)

#4

Fordi al arbejde på studi er FRIVILLIGT. Derfor er det 100% op til svarerne, om de vil svare dig elelr ej, og hvis du har udvist opførsel, der gør, at de ikke gider at hjælpe dig, så er det bare ærgerligt.

Svar #6
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

hmm...okay tak for svaret :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. juni 2006 af lany (Slettet)

#0: Svaret til 1) er korrekt. Jeg er nu lidt i tvivl om, hvad du er i tvivl om, men jeg prøver.

Du skal lave en tabel, og jeg vil hjælpe dig igang: Ved 40 grader går der 31 dage,før diastasetallet er halveret, dvs. efter 31 dage er diastasetallet 10, efter 62 dage er det 5 osv.... Prøv selv at gå videre. Forhåbentlig kan dette også hjælpe dig videre med de øvrige spørgsmål.

Svar #8
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

tusind tak skal du have! Så må jeg lige sidde og prøve Tusind tak :)

Svar #9
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

Se det her rigtig nok ud??:

http://peecee.dk/?id=43151

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. juni 2006 af lany (Slettet)

#9: Du fordobler antallet af dage - det skal du ikke - du skal bare lægge 31 dage til hver gang.

Svar #11
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

nå okay! Så jeg med tak!

Svar #12
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

Sådan nu skulle den være der ikke??:

http://peecee.dk/?id=43153

Brugbart svar (0)

Svar #13
11. juni 2006 af lany (Slettet)

#12: Nemlig!

Svar #14
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

tænkte på... Er der nogle der vil rette mi opgave hvis jeg sender opgaverne og mine udregninger har det hele liggende på computeren nemlig...

Svar #15
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

Nogle der gider at se om jeg har regnet rigtig og evt. rette op på mig?

Opgaven er her:

http://peecee.dk/?id=43156

Det drejer sig om stk 3,4 og 5.

stk3

A = π ∙ r² π ∙ 0,5² = 0,785km(0,785:12,56) ∙ 100= 6,25 procent

stk4

14*70*21= 20580mg

stk5

kan jeg ikke finde ud af hjæææælp!

Svar #16
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

Nogle der gider at se om jeg har regnet rigtig og evt. rette op på mig?

Opgaven er her:

http://peecee.dk/?id=43156

Det drejer sig om stk 3,4 og 5.

stk3

pi*0,5 ianden=0,785km
0,785:12,56*100=6,25%

stk4

14*70*21= 20580mg

stk5

kan jeg ikke finde ud af hjæææælp!

Svar #17
11. juni 2006 af Alkymisten (Slettet)

gider i så imorgen?? Er skide træt har siddet her siden 15:55 er helt færdig....

Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.