Matematik
Vektorfunktioner
12. juni 2006 af
Krakatau7 (Slettet)
Håber nogen er online...
Hvordan finder/bestemmer beviser jeg at vektorfunktionen har lodrette og vandrette asymptoter
Jeg er helt grøn hvad asymptoter angår, hvad gør jeg?
Hvordan finder/bestemmer beviser jeg at vektorfunktionen har lodrette og vandrette asymptoter
Jeg er helt grøn hvad asymptoter angår, hvad gør jeg?
Svar #1
12. juni 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Det giver ingen mening at snakke om vektorfunktionEN, da der er uendeligt mange af sådanne. Desuden kan en funktion ikke have asymptoter.
Du må præcisere dit spørgsmål.
Du må præcisere dit spørgsmål.
Svar #2
12. juni 2006 af Mitton (Slettet)
Det du nok mener #0 er lodrette/vandrette TANGENTER. Metoden til at finde disse er simpel:
1) Differentier din vektorfunktion
2) Sæt x'=0 for at finde de t-værdier hvor der er tangenter parrallel med y-aksen. Sæt t-værdien ind i vektorfunktionen for at finde koordinatet.
3) Sæt y'=0...
1) Differentier din vektorfunktion
2) Sæt x'=0 for at finde de t-værdier hvor der er tangenter parrallel med y-aksen. Sæt t-værdien ind i vektorfunktionen for at finde koordinatet.
3) Sæt y'=0...
Skriv et svar til: Vektorfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
