Matematik
varians og spredning
12. juni 2006 af
ester (Slettet)
Lige et kort spørgsmål:
Kan/må varians og spredning gerne være lavere end 1?
Kan/må varians og spredning gerne være lavere end 1?
Svar #1
12. juni 2006 af Katen (Slettet)
spredning - ja, eks. ved 3- dobbelt bestemmelse er det godt med en meget lav spredning.
varians - den arbejder vi ikke med direkte - men hvis det er den der fremkommer ved:
spredning/gennemsnittet = varians
Den du mener?
Så er svaret også ja hertil.
varians - den arbejder vi ikke med direkte - men hvis det er den der fremkommer ved:
spredning/gennemsnittet = varians
Den du mener?
Så er svaret også ja hertil.
Svar #2
12. juni 2006 af ester (Slettet)
Tjah.. jeg mener bare om spredningen godt må give fx 0,482475 ?
Varians = spredning^2 (mener jeg)
Varians = spredning^2 (mener jeg)
Skriv et svar til: varians og spredning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
