Matematik

lineær regression

16. juni 2006 af Jhondon (Slettet)
er der nogen der kan givemig et hint til hvad det er jeg skal her, hvordan jeg komme rigang?

Gør rede for princippet i lineær regression og omtal ligheder og forskelle på funktioner af typen
f(x) = ax+b og g(x) = b ax

Svar #1
16. juni 2006 af Jhondon (Slettet)

f(x) = ax+b og g(x) =b*a^x

sådan skal formlen hede

Skriv et svar til: lineær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.