Matematik
opløsning af to vektorer
17. juni 2006 af
2fast4you (Slettet)
Hejsa
Jeg skal her på mandag til mundlig mat eksamen, sidder med et spørgsmål der hedder:
"redegør for opløsning af to vektorer efter to retninger"
kan simpelhen ikke forstå hvordan det nu er.?
på forhånd tak
mvh kim
Jeg skal her på mandag til mundlig mat eksamen, sidder med et spørgsmål der hedder:
"redegør for opløsning af to vektorer efter to retninger"
kan simpelhen ikke forstå hvordan det nu er.?
på forhånd tak
mvh kim
Svar #2
17. juni 2006 af Waterhouse (Slettet)
Lad os sige vi har vektoren c=[c1,c2], og de to vektorer a=[a1,a2] og b=[b1,b2]. At opløse vektoreren efter to retninger svarer til at finde to skalarer s og t, der opfylder
a*s+b*t=c
Man taler også om at opløse en vektor i dens komposanter.
a*s+b*t=c
Man taler også om at opløse en vektor i dens komposanter.
Skriv et svar til: opløsning af to vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
