Matematik

parabel: a, b, c?

19. juni 2006 af MrX (Slettet)
Jeg er kommet i tvivl om hvad a, b og c står for i en parabels ligning.

a = hældningskoefficienten
hvis c er skæring med 2-akesen,m hvad er b så?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2006 af Draagslag (Slettet)

b angiver hældningen på tangenten i skæringspunket med y-aksen.

Svar #2
19. juni 2006 af MrX (Slettet)

ok tak for dit svar :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2006 af Failure (Slettet)



A = bestemmer om parablens "ben" vender op eller ned af ved at se om den er positiv eller negativ.

B = flytter toppunktet rundt, (se på hvad Draaslag har skrevet).

C = er skæringen med y-aksen.

Skriv et svar til: parabel: a, b, c?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.