Matematik

Differentialligning

19. juni 2006 af Etteirneh (Slettet)
Er en differentialligning af typen y´=h(x) en 1. ordens? eller er den noget andet? Håber nogen ved det...

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2006 af Løven86 (Slettet)

y'=h(x) er en 1.ordens differentialligning. y''=... er en 2.ordens differentialligning...

Svar #2
19. juni 2006 af Etteirneh (Slettet)

tusind tak, så er det på plads :)

Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.