Matematik

Sammenblanding af to væsker

25. juli 2006 af hiat (Slettet)
Jeg har to væsker, der skal blandes i forholdet 1,76:1. Hvis jeg gerne vil have 200 ml, hvordan skal jeg så regne ud, hvor meget jeg skal bruge af hver?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juli 2006 af piper (Slettet)

x + 1,76*x = 200

=> x = 72,46 mL


x + y = 200

=> y = 127,54 mL


Svar #2
25. juli 2006 af hiat (Slettet)

Tak skal du ha', jeg er i gang med at blande noget maling-noget, og min hjerne er automatisk afkoblet fra matematikken :)

Det er self. 1,75, men jeg har styr på det :)

Skriv et svar til: Sammenblanding af to væsker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.