Studievejledning

Til jer der skal startes i semptember? Har I fået dato osv?

31. juli 2006 af shack (Slettet)
Jeg godkendte over interntettet, men fik ikke efterfølgende nogen mail om hvornår, og hvor jeg skal starte.
Derudover ved jeg stadig ikke hvornår rus-turene begynder. Nogen der kan hjælpe mig, har I fået disse ting?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2006 af Mr. Smart Guy (Slettet)

Jeg fik både startdato og program for rusturen d. 28. juli..

Hvis du ikke får et brev/mail med det, ville jeg da lige ringe til skolen for at høre ad...

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. juli 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Jeg har heller ikke fået noget som helst at vide... hvis det er AU kan man se det på www.au.dk/velkom men der står ikke noget om min uddannelse.. der står bare at jeg kan ringe til studievejlederen... og hun/han har tlf tid kun om onsdagen =S... mon ikke vi får brev om det senere?

Svar #3
31. juli 2006 af shack (Slettet)

Jo det er netop AU. Jeg er i samme situation som dig Blackbirdy. Kan godt se hvilket studie osv inde på hjemmesiden, men ikke datoer eller noget.

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. juli 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Jeg tænkte bare at når man ikke har fået noget at vide nu så må det være fordi det kommer senere.. jeg håber virkelig at det hele starter i sep. Har alt for mange planer til aug. hehe....

hvad skal du læse til Shack?

Svar #5
31. juli 2006 af shack (Slettet)

Jeg skal læse Økonomi, hvad med dig?
Kan se på de andre studier, at Rus-tur starter omkring 28-30 august. Så du kommer til at aflyse lidt der i slutningen;) Men nogle også først omkring den første.
Vi skal vist på Rus-tur sammen med dem fra erhvervsøkonomi.

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. juli 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Jeg skal læse til tandpleje... bare det er i uge 35 så er jeg glad =P... hvad er det helt præcs rusturen går ud på? og ved du hvor mange dage det er? eller måske er det forskelligt fra uddannelse til uddannelse..

Brugbart svar (0)

Svar #7
31. juli 2006 af GogO (Slettet)

Skal også læse økonomi og jeg kan afsløre at rusturen i perioden 21-25. asugust

Svar #8
31. juli 2006 af shack (Slettet)

Okay, hvor kender du den dato fra?

Brugbart svar (0)

Svar #9
31. juli 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Jeg skal til dansk eksamen d. 21 så jeg håber ikke at min også er i den uge... uha....

Brugbart svar (0)

Svar #10
31. juli 2006 af PolitVirgin (Slettet)

#7: Hej. Jeg begynder også på cand.polit. her til august/september. Jeg glæder mig virkelig meget.

Har du noget indtryk af om studiet er så "nørdet" som man siger? :)

Kommer du også fra København/Nordsjælland?

Hvornår blev du student? Hvilke fag havde du?

Brugbart svar (0)

Svar #11
31. juli 2006 af GogO (Slettet)

hehe arv det var mange.. er nok lidt ligesom at gå i en matematisk klase : ) ja jeg kommer fra nordsjælland og blev student 2006 og havde samf og mat på A og filosofi som valgfag.. det var vidst det :)

Brugbart svar (0)

Svar #12
31. juli 2006 af PolitVirgin (Slettet)

Jeg blev også selv matematisk student her i 2006.

Havde samf. + mat. på A samt filo. på C.

Og kommer nord for København...

:~)

Svar #13
31. juli 2006 af shack (Slettet)

Lige et spørgsmål til #10.
Vi vælger vel først senere, om vi går cand.oecon vejen, eller cand.polit vejen?

Brugbart svar (0)

Svar #14
31. juli 2006 af GogO (Slettet)

sjovt vi har haft de samme fag egentlig ..

Brugbart svar (0)

Svar #15
31. juli 2006 af PolitVirgin (Slettet)

Har hørt, at der er frit titelvalg, dvs. ens titel har ikke noget med ens valgfag at gøre e.lign.. Regner personligt med at blive "cand.polit." selvom de fleste forveksler det med statskundskab/scient.pol. Hvornår begynder du på økonomistudiet?

Brugbart svar (0)

Svar #16
31. juli 2006 af PolitVirgin (Slettet)

#14: Kender du nogen, der læser / har læst cand.polit. ? Har du noget indtryk af studiet ... Ud over det man får på deres meget pædagogiske/indholdsrige hjemmeside... ?

Svar #17
31. juli 2006 af shack (Slettet)

Jeg begynder her den 4. september (regner jeg med).. Har du fået startdato, sted osv at vide?

Ja okay. Det er vist et spørgsmål om, hvor mange af de humanistiske fag man vælger. Og ja, mange forvæksler titlen med statskundskab.

Svar #18
31. juli 2006 af shack (Slettet)

Og hvor skal du forresten gå henne?

Brugbart svar (0)

Svar #19
31. juli 2006 af PolitVirgin (Slettet)

Begynder også d. 4. september ("introforløbet" begynder vist allerede d. 17. august) - på KU (= indre by).

Svar #20
31. juli 2006 af shack (Slettet)

Okay, ja det er nok alt efter hvorhenne man er. Skal jo stadig i aarhus, og GogO ved åbenbart hvornår starten til det er. Men ved stadig ikke hvordan han har fået det at vide?

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 41 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.