Matematik
Sandsynlighedsregnin! haster...
15. august 2006 af
Jelly (Slettet)
Har siddet med denne opgave i lang tid og kan ikke rigtig finde ud af hvordan den skal løses. Er der nogle der vil vise mig hvordan man løser den og fortælle hvilken formel der er brugt.
Fra et kortspil udtrækkes (uden tilbagelægning)4 kort.
Find sandsynligheden for, at ingen af de udtrukne kort har værdierne 2, 3 eller 4.
PS. facit er 0,3376
På forhånd tak!
Fra et kortspil udtrækkes (uden tilbagelægning)4 kort.
Find sandsynligheden for, at ingen af de udtrukne kort har værdierne 2, 3 eller 4.
PS. facit er 0,3376
På forhånd tak!
Svar #1
15. august 2006 af ibibib (Slettet)
Der er 52 kort i alt og der er 40 kort der hverken er 2, 3 eller 4.
K(40,4)/K(52,4) = 0,00757.
K(40,4)/K(52,4) = 0,00757.
Svar #2
15. august 2006 af ibibib (Slettet)
Glem #1.
Der er 52 kort i alt og der er 40 kort der hverken er 2, 3 eller 4.
K(40,4)/K(52,4) = 0,33757.
Der er 52 kort i alt og der er 40 kort der hverken er 2, 3 eller 4.
K(40,4)/K(52,4) = 0,33757.
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregnin! haster...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
