Kemi
Strukturformel
17. august 2006 af
baloon (Slettet)
Hvordan ser strukturformelen for monoglycerid ud?
sådan ser 1-monoglycerid ud:
CH2OOCR
|
CHOH
|
CH2OH
Men kan bare ikke finde ud at opskrive strukturformlen.
Håber nogle vil hjælpe mig.
På forhånd tak!
sådan ser 1-monoglycerid ud:
CH2OOCR
|
CHOH
|
CH2OH
Men kan bare ikke finde ud at opskrive strukturformlen.
Håber nogle vil hjælpe mig.
På forhånd tak!
Svar #1
17. august 2006 af baloon (Slettet)
Forresten hvor sider de eventuelle assymetriske carbonatomer i molekylet?
Marker venligst med *
Så kan jeg nemlig se hvordan man finder de assymetriske carbonatomer.
Marker venligst med *
Så kan jeg nemlig se hvordan man finder de assymetriske carbonatomer.
Svar #2
18. august 2006 af Larsendrengen (Slettet)
Du har tegnet strukturen rigtig nok for et monoglycerid.
Det asymmetriske C atom er det det "midterste", CHOH, da der her sidder 4 forskellige substituenter på. Så * skal altså på dette C. Molekylet er nu chiralt.
Det asymmetriske C atom er det det "midterste", CHOH, da der her sidder 4 forskellige substituenter på. Så * skal altså på dette C. Molekylet er nu chiralt.
Svar #3
18. august 2006 af baloon (Slettet)
ser strukturformlen så sådan ud:
H H H
| | |
R - C = O = O = C - C - C-OH
| | |
H OH H
Eller er det forkert?
Håber nogle vil hjælpe mig.
På forhånd tak!
H H H
| | |
R - C = O = O = C - C - C-OH
| | |
H OH H
Eller er det forkert?
Håber nogle vil hjælpe mig.
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Strukturformel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
