Matematik
eksp-funktion
19. august 2006 af
crazy by nature (Slettet)
hej folkens!
lige et hurtigt spg. hvordan er det nu man også kan skrive denne her som f(x)=2E-32e^0.0428x?
på forhånd tak!
//c.b.n.
lige et hurtigt spg. hvordan er det nu man også kan skrive denne her som f(x)=2E-32e^0.0428x?
på forhånd tak!
//c.b.n.
Svar #1
19. august 2006 af ibibib (Slettet)
Hvis funktionen er
f(x) = (2E-32)e^(0,0428x)
kan den også skrives som
f(x) = 2E-32·1,043729^x.
Det skyldes at
e^0.0428 = 1,043729.
f(x) = (2E-32)e^(0,0428x)
kan den også skrives som
f(x) = 2E-32·1,043729^x.
Det skyldes at
e^0.0428 = 1,043729.
Skriv et svar til: eksp-funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
