Kemi
sp-hybridiseret?
21. august 2006 af
Amarona (Slettet)
Hvad betyder, at noget er "sp-hybridiseret"?
På forhånd tak.
På forhånd tak.
Svar #1
21. august 2006 af mgrevit (Slettet)
I molekylet CH2=C=CH2 er der en lineær struktur omkring det midterste C-atom. Dette C-atom betragtes derfor som sp-hybridiseret.
Hvis der er en lineær struktur om kring det midterste atom.
Eksempel.
I molekylet CH2=C=CH2 er der en lineær struktur omkring det midterste C-atom. Dette C-atom betragtes derfor som sp-hybridiseret.
Hvis der er en lineær struktur om kring det midterste atom.
Eksempel.
I molekylet CH2=C=CH2 er der en lineær struktur omkring det midterste C-atom. Dette C-atom betragtes derfor som sp-hybridiseret.
Skriv et svar til: sp-hybridiseret?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
