Matematik
Grafregner-graf
22. august 2006 af
faeces (Slettet)
Jeg sidder her med min TI-89 og forsøger
at tegne en gaffelforskrift for funktionen
f(x)= {x^2 for x=0}
Kan man det?
Som det er nu skriver jeg i editoren Y=
y1=x^2
y2=2x
,men så får jeg de 2 grafer på hele vinduet i begge retninger (irriterende).
at tegne en gaffelforskrift for funktionen
f(x)= {x^2 for x=0}
Kan man det?
Som det er nu skriver jeg i editoren Y=
y1=x^2
y2=2x
,men så får jeg de 2 grafer på hele vinduet i begge retninger (irriterende).
Svar #3
22. august 2006 af faeces (Slettet)
Tak Mathon. Det var lige i øjet.
Jeg kunne ikke få #1 til at virke.
Jeg kunne ikke få #1 til at virke.
Skriv et svar til: Grafregner-graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
