Matematik

Stamfunktioner..

22. august 2006 af nico17 (Slettet)
Er der nogen, som kan hjælpe mig?

Funktionen f er givet ved f(x) = 1/2x+3. Bestem stamfunktionen F til f,hvis graf har y=-2 som tangent ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2006 af Duffy

Du skal integrere f og styre på integrations-konstanten k så det 2.gradspolynomium du får ved integrationen tangerer y=-2.

{hint: D=0}



Duffy

Skriv et svar til: Stamfunktioner..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.