Kemi

Navngivning

24. august 2006 af Pretsch (Slettet)
Hej!

Nogen der kan hjælpe med at navngive:

CH3 CH3
\\ /
C=C
/ \\
H COOH

og...

CH3 COOH
\\ /
C=C
/ \\
H CH3


På forhånd tak..

Svar #1
24. august 2006 af Pretsch (Slettet)

CH3 CH3
\\ /
C=C
/ \\
H COOH

og...

CH3 COOH
\\ /
C=C
/ \\
H CH3

Svar #2
24. august 2006 af Pretsch (Slettet)

hjælp!!!

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2006 af sapiens (Slettet)

Kom med dit eget bud først.

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2006 af martinrv (Slettet)

Ja, kom først selv med et bud. Og det er desuden imod reglerne at gentage opgaven, skrive "hjælp!!!" eller lign. (som i #1 og #2) bare for at få opdateret tråden og få den øverst på listen igen!

Svar #5
24. august 2006 af Pretsch (Slettet)

(z/e)-2-butensyre?

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2006 af sapiens (Slettet)

Iflg. dit navn er der kun 4 C-atomer i stoffet (eks.: eddikesyre/ethansyre, hvor der er to C-atomer).

Svar #7
24. august 2006 af Pretsch (Slettet)

¨så du vil sige

(z/e)-2-pentensyre ??

- men skal man tælle COOH-gruppen med?

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

#4 er rigtig.

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

(E)-2-butensyre (trans)

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. august 2006 af KemiKasper (Slettet)

trans-2-methyl-pent-2-ensyre.

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. august 2006 af KemiKasper (Slettet)

og den første er så en cis-2-methyl-pent-2-ensyre.

Brugbart svar (0)

Svar #12
25. august 2006 af KemiKasper (Slettet)

ARGHH
trans-2-methyl-but-2-ensyre
og
trans-2-methyl-but-2-ensyre

kaffe nu!

Brugbart svar (0)

Svar #13
25. august 2006 af KemiKasper (Slettet)

fuck..

trans-2-methyl-but-2-ensyre
og
cis-2-methyl-but-2-ensyre

måske den bedste løsning bare at gå på druk nu..

Skriv et svar til: Navngivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.