Biologi
hjælp til rapport
05. februar 2004 af
ninaolesen (Slettet)
hejsa. sidder her foran computren og er ved at gå amok, jeg skal svare på nogle spørsmål. men kan ikke finde noget på nettet om det.
1) BESKRIV sædcellernes produktion, og den lange rejse til ægget.
2) gør rede for temperaturens indflydelse på sædcellernes aktivitetsniveau
3) diskutere problematikken omkring mænds forringede sædkvalitet- herunder defekte sædceller betydning for mænds fertilitet
er der nogen som kan finde/ hjælp mig med dett??
1) BESKRIV sædcellernes produktion, og den lange rejse til ægget.
2) gør rede for temperaturens indflydelse på sædcellernes aktivitetsniveau
3) diskutere problematikken omkring mænds forringede sædkvalitet- herunder defekte sædceller betydning for mænds fertilitet
er der nogen som kan finde/ hjælp mig med dett??
Svar #1
05. februar 2004 af Peden (Slettet)
www.netdoktor.dk er nok svaret.
Ellers kan du jo prøve at søge efter engelske sider.
Ellers kan du jo prøve at søge efter engelske sider.
Svar #3
07. februar 2004 af Samuel (Slettet)
1) Sædcellernes produktion er jo blot meiosen (hos mænd), så det burde være til at have med at gøre. Sædcellens "rute" i den mandlige krop bør stå i din fysiologibog - brug indekset.
2) Burde også stå i din fysiologibog. Det er jo klart, at alle sædcellerne dør (aktivitetsniveau = 0) hvis temperaturen i pungen overstiger ca. 42graderC. Endvidere falder sædcellernes aktivitetsniveau når temperaturen bliver mindre end 38graderC....
3) Altså, problematikken omkrings mænds forringede sædkvalitet burde være åbenlys: Dårlige sædceller = lav fertilitet = ingen børn. Jeg vil ikke postere hele svaret her, men slår du op i din fysiologibog, burde du kunne finde udtømmende forklaringer.
Nu er du i hvert fald et skridt videre...
2) Burde også stå i din fysiologibog. Det er jo klart, at alle sædcellerne dør (aktivitetsniveau = 0) hvis temperaturen i pungen overstiger ca. 42graderC. Endvidere falder sædcellernes aktivitetsniveau når temperaturen bliver mindre end 38graderC....
3) Altså, problematikken omkrings mænds forringede sædkvalitet burde være åbenlys: Dårlige sædceller = lav fertilitet = ingen børn. Jeg vil ikke postere hele svaret her, men slår du op i din fysiologibog, burde du kunne finde udtømmende forklaringer.
Nu er du i hvert fald et skridt videre...
Skriv et svar til: hjælp til rapport
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
