Matematik
normalvektor
26. august 2006 af
Helin (Slettet)
Hej er der nogen, som kan hjælpe mig med følgende opgave; en trekant har vineklspidserne A(-2,1), B(3,5) og C(5,-1), og så skal man finde normalvektor for hver af de linjer, siderne ligger på, og desuden opskrive en ligning for hver af linjerne.
Håber der er nogen, som kan hjælpe!
Håber der er nogen, som kan hjælpe!
Svar #1
26. august 2006 af ibibib (Slettet)
En normalvektor til linjestykket AB er AB^.
Da AB = (3-(-2), 5-1) = (5,4)
er AB^ = (-4,5)
osv.
Da AB = (3-(-2), 5-1) = (5,4)
er AB^ = (-4,5)
osv.
Skriv et svar til: normalvektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
