Matematik
trekanter
26. august 2006 af
MeWannaGoBoom (Slettet)
Håber på lidt hjælp til denne opgave, fordi jeg er gået helt i stå.
"Fra to punkter A og B på jorden, hvis indbyrdes afstand er 100 m, sigtes samtidig mod samme punkt C af en flyvemaskine i luften. Sigteliniernes vinkler med AB er
Find flyvemaskinens afstand fra midtpunktet af AB.
"Fra to punkter A og B på jorden, hvis indbyrdes afstand er 100 m, sigtes samtidig mod samme punkt C af en flyvemaskine i luften. Sigteliniernes vinkler med AB er
Find flyvemaskinens afstand fra midtpunktet af AB.
Svar #1
26. august 2006 af ibibib (Slettet)
Beregn C.
Beregn CB vha. sinusrelationerne.
Beregn CM vha. cosinusrelationerne.
Beregn CB vha. sinusrelationerne.
Beregn CM vha. cosinusrelationerne.
Svar #2
27. august 2006 af MeWannaGoBoom (Slettet)
Jeg takker :) Blev forvirret over størrelsen på vinkel C.
For en god ordens skyld:
C = 180 - 120,6 - 57,2
C = 2,2 grader
a = 100/Sin2,2 * Sin57,2
a = 2189,67 = M
b^2 = 50^2 + 2189,67^2 - 2 * 50 * 2189,67 * Cos120,6
b = 2215,54
For en god ordens skyld:
C = 180 - 120,6 - 57,2
C = 2,2 grader
a = 100/Sin2,2 * Sin57,2
a = 2189,67 = M
b^2 = 50^2 + 2189,67^2 - 2 * 50 * 2189,67 * Cos120,6
b = 2215,54
Skriv et svar til: trekanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
