Matematik

vektorer

27. august 2006 af wwwhej (Slettet)
Hej..

Jeg har problemer med følgende opgave:

I et koordinatsystem er givet vektorerne

a= (2,-5) b=(-6,4) c=(11,0)
vektorerne a og b udspænder et paralleogram.

beregn længden af hver af diagonalerne i paralleogrammet.

nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2006 af ibibib (Slettet)

a+b og a-b er diagonalerne.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2006 af mathon

teg i et K-system a og b.
den ene diagonal_vektor d=a+b.

d=a+b=(2+(-6),-5+4)=(-4,-1).

Hvordan finder man længden af en vektor, når man kender dens koordinater?

Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.