Matematik

Vektor

27. august 2006 af Nannok (Slettet)
I et koordinatsystem har en parabel ligningen
y=x^2
Punkterne A og B ligger på parablen, og deres førstekoordinater er 1 og -2.

Bestem koordinatsættet til det punkt P på parablen, for hvilket

vektor AP er vinkelret på AB..

Har igen idé om hvordan denne skal laves

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2006 af ibibib (Slettet)

Sæt P(x,x²).
AP·AB = 0
(x-1,x²-1)·(1-(-2),1²-2²) = 0
osv.

Svar #2
27. august 2006 af Nannok (Slettet)

det forstår jeg ik!?

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.