Matematik
ubestemte integraler vha substitution
28. august 2006 af
Den.... (Slettet)
Er gået lidt i stå ved c)'eren, håber a'eren
a)
S(2xsqr(x^2+4))dx
t = x^2+4 <=> dx= dt/(2x)
S(2x(x^2+4x)^½)dx= S(2x*t^½)*dt/(2x) = S(t^½*dt)=2/3t^(3/2)+k
= 2/3(x^2+4)^(3/2)+k
c)
S((7x+5)^4)dx
t= 7x+5 <=> dt = 7dx <=> dx = dt/7
S(t4 * dt /7 ) =
a)
S(2xsqr(x^2+4))dx
t = x^2+4 <=> dx= dt/(2x)
S(2x(x^2+4x)^½)dx= S(2x*t^½)*dt/(2x) = S(t^½*dt)=2/3t^(3/2)+k
= 2/3(x^2+4)^(3/2)+k
c)
S((7x+5)^4)dx
t= 7x+5 <=> dt = 7dx <=> dx = dt/7
S(t4 * dt /7 ) =
Skriv et svar til: ubestemte integraler vha substitution
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
