Matematik

integraler

29. august 2006 af ASLAK (Slettet)
angiv følgende integraler:

a) S(x^2+x)dx-S(x^2-x)dx = (1/3)x^3 +x-(1/3)X^3 +x

forstår bare ikkehlet hvad man kan differentiere så man får x???

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2006 af jgthb (Slettet)

til dit spørgsmål: 0,5x^2.

Men jeg må indrømme, jeg ikke forstår opgaven. Integralerne er jo angivet i forvejen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2006 af jgthb (Slettet)

nå... det, der kommer efter lig med-tegnet, er dit svar. ja, så skal du bare ændre x til 0,5x^2.

Svar #3
29. august 2006 af ASLAK (Slettet)

ok. tak.

ups jeg mente at man skulle angive de ubestemte integraler:)

a) S(x^2+x)dx-S(x^2-x)dx = (1/3)x^3+(1/2)x^2-(1/3)x^3-(1/2)x^2

b) S(sin^2x)dx + S(cos^2x)= -cos^2x-sin^2x

men hvad skalman så gøre med c)
S(x^2)dx - S x(x-2)dx

da x står uden for parentes???

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2006 af jgthb (Slettet)

#3
Du skal naturligvis lige huske at have en konstant k med.

b)den er en smule forvirrende din skrivemåde, sin^2x. Hvis du kunne ændre det til sin^2(x) ville det være dejligt. S(sin^2(x))dx giver x/2-sin(2x)/4 og cos^2(x) integreret giver x/2+sin(2x)/4.

c) du skal bare gange x ind i parentesen.

Skriv et svar til: integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.