Kemi
reaktionskinetik
30. august 2006 af
iinnaj (Slettet)
Har en reaktion mellem I2 og H2O2
jeg har følgende tak
startkonc af H2O2 = 0,00319
efter 64,5 sek [H2O2] = 2,128 * 10^-4
jeg har ved hjælp af
ln[A] = -k*t + ln[A nul]
beregnet k til 0,04198
når jeg så vil regne ud hvor stor hastigheden er efter 500 sekunder vil jeg først udregne koncentrationen ved 500 sek, for derefter at bruge
V=k*[A]
men jeg får en koncentraion der giver 2,4*10^-13
og det passer ihvertfald ikke. Håber meget på lidt hjælp enten til hvad jeg kan ha gjort forkert, eller en anden måde at udregne det på.
På forhånd tak
jeg har følgende tak
startkonc af H2O2 = 0,00319
efter 64,5 sek [H2O2] = 2,128 * 10^-4
jeg har ved hjælp af
ln[A] = -k*t + ln[A nul]
beregnet k til 0,04198
når jeg så vil regne ud hvor stor hastigheden er efter 500 sekunder vil jeg først udregne koncentrationen ved 500 sek, for derefter at bruge
V=k*[A]
men jeg får en koncentraion der giver 2,4*10^-13
og det passer ihvertfald ikke. Håber meget på lidt hjælp enten til hvad jeg kan ha gjort forkert, eller en anden måde at udregne det på.
På forhånd tak
Svar #1
02. september 2006 af Lupouno (Slettet)
Prøv med 2,4 EE-12. Hvorfor er det du er så sikker på det ikke passer?
Husk enheder på hastighedskonstanten.
Husk enheder på hastighedskonstanten.
Skriv et svar til: reaktionskinetik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
