Matematik
tid-distance
31. august 2006 af
perhol (Slettet)
hvor lang tid tager det at køre 14 km når hastigheden er 38 km/t
Ja undskyld, men det er altså lang tid siden jeg har haft matematik og jeg skulle gerne hjælpe min datter.
Ja undskyld, men det er altså lang tid siden jeg har haft matematik og jeg skulle gerne hjælpe min datter.
Svar #1
31. august 2006 af -Glenn- (Slettet)
Hej.
Du dividerer afstanden med hastigheden.
14km/38(km/t)=0,37t, og i minutter svarer det så til:
0,37t*60min/t=22,2min
Du dividerer afstanden med hastigheden.
14km/38(km/t)=0,37t, og i minutter svarer det så til:
0,37t*60min/t=22,2min
Skriv et svar til: tid-distance
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
