Matematik
Skæring ??
02. september 2006 af
Hilano (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med hvordan man finder skæringspunktet mellem en parabel og en linje ??
Svar #2
02. september 2006 af Hilano (Slettet)
OK...
P: y = x^2-8x+11
l: -0,5x
x^2-8x+11 = -0,5x <=>
x^2-7,5x+11 = 0
her skal man så finde d, ikk?
Den får jeg til 5.
Så er det bare sådan, at de x'er min lommeregner finder ikke passer med dem, som jeg selv finder..... ?
P: y = x^2-8x+11
l: -0,5x
x^2-8x+11 = -0,5x <=>
x^2-7,5x+11 = 0
her skal man så finde d, ikk?
Den får jeg til 5.
Så er det bare sådan, at de x'er min lommeregner finder ikke passer med dem, som jeg selv finder..... ?
Svar #7
02. september 2006 af Hilano (Slettet)
årh... det er -7,5 ja... doh
Men x'erne passer stadig ikke?
Men x'erne passer stadig ikke?
Svar #10
02. september 2006 af Hilano (Slettet)
Hvordan løser man så uligheden
-0,5x
?
Også her bliver x jo enten 5,5 eller 2
men kan ikke se hvordan man skriver løsningen op?
-0,5x
?
Også her bliver x jo enten 5,5 eller 2
men kan ikke se hvordan man skriver løsningen op?
Skriv et svar til: Skæring ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
