Matematik
et enkelt spørgsmål???
02. september 2006 af
ASLAK (Slettet)
jeg er lidt usikker på det her:
x*sinx - S sinx dx
x*sinx-cosx +k
kan det passe at sinx integreret giver cosx
x*sinx - S sinx dx
x*sinx-cosx +k
kan det passe at sinx integreret giver cosx
Svar #2
02. september 2006 af ASLAK (Slettet)
okay:)
men ved du så også havd det her giver integreret:
S (2^x)^2
men ved du så også havd det her giver integreret:
S (2^x)^2
Svar #3
02. september 2006 af Waterhouse (Slettet)
sinx integreret giver -cosx.
S (2^x)^2 =
S 2^x * 2^x =
S 2^(x+x) =
S 2^(2x)
...herfra kan du så f.eks. tage den med substitution.
S (2^x)^2 =
S 2^x * 2^x =
S 2^(x+x) =
S 2^(2x)
...herfra kan du så f.eks. tage den med substitution.
Skriv et svar til: et enkelt spørgsmål???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
