Matematik

Vektor regning

03. september 2006 af daque (Slettet)
Hej.. Sidder og kigger på noget mate afl. og jeg sidder godt og grundtigt fast, så har brug for lidt hjælp..
Opgaven lyder som følgende:

En trekant ABC er bestemt ved, at midtpunkterne på siderne AB, AC og BC er henholdsvis (4,2)(3,4)og (5,4). Bestem koordinaterne til punkterne A,B og C.

Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal gribe det an, Hjælp?

på forhånd tak

Svar #1
03. september 2006 af daque (Slettet)

ingen der har et bud?

Svar #2
03. september 2006 af daque (Slettet)

har lavet det! så ingen hjælp..

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2006 af DMUS (Slettet)

A = (2,2) B = (6,2) og C = (4,6)

Eller hva får du?

Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.