Matematik
vektore gradtal
03. september 2006 af
wwwhej (Slettet)
Hej..Håber der er nogen som kan hjælpe mig
Om to vektorer a og b gælder at
længde a=1 længde b=3 længde a+b=3
beregn gradtallet for vinklen mellem a og b
Om to vektorer a og b gælder at
længde a=1 længde b=3 længde a+b=3
beregn gradtallet for vinklen mellem a og b
Svar #2
03. september 2006 af wwwhej (Slettet)
du er en skat! Det havde jeg slet ik tænkt på men selvfølgelig ja det er jo klart mange tak
Skriv et svar til: vektore gradtal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
