Matematik

omregning med 3,6

03. september 2006 af sofie123 (Slettet)
Hvorfor er det at man skal gange m/s med 3,6 for at få det over i km/t???

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2006 af Sansnom (Slettet)

1 km / 1 time
= 1000 m / 60 min
= 1000 m / 3600 sec
= 1/3,6 m/s

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2006 af mathon

rigtigt!

Skriv et svar til: omregning med 3,6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.