Matematik

Stamfunktion

04. september 2006 af Mani4 (Slettet)
Hvad er stamfunktionen til 3^(2x)?

mvh. Mania

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2006 af mathon

3^(2x)=(3^2)^x=9^x

S9^xdx=............
se
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=1553

Svar #2
04. september 2006 af Mani4 (Slettet)

Okay, jeg vidste ikke man måtte gøre det, men smart :)

Kunne også godt bruge Stamfunktionen til (3^(x)+1)^(2) ?


Svar #3
04. september 2006 af Mani4 (Slettet)

skal man bruge kvadratsætninger eller integrere vha. sub med at finde t?

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2006 af ibibib (Slettet)

Kvadratsætningerne virker.

Svar #5
04. september 2006 af Mani4 (Slettet)

så bliver det:

9^(x) + 1 + 2 * 3^(x) * 1

eller?

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2006 af mathon

...ja
og
S(9^x+2*3^x+1)dx=
S9^xdx + 2S3^xdx + S1dx........

Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.