Matematik
(Ligning)
05. september 2006 af
Malfoy (Slettet)
Hej,
Håber der er nogle der gider at hjælp mig med følgende opgave:
I en lavprisbutik koster 27 kg havregryn 6 kr. mindre end 3 kg kaffe, og 0,9 kg kaffe koster 18 kr. mere end 4 kg havregryn.
- Hvad koster 1 kg kaffe, og hvad koster 1 kg gryn?
På forhånd tak
Malfoy
Håber der er nogle der gider at hjælp mig med følgende opgave:
I en lavprisbutik koster 27 kg havregryn 6 kr. mindre end 3 kg kaffe, og 0,9 kg kaffe koster 18 kr. mere end 4 kg havregryn.
- Hvad koster 1 kg kaffe, og hvad koster 1 kg gryn?
På forhånd tak
Malfoy
Svar #1
05. september 2006 af ibibib (Slettet)
Sæt x til prisen for et kg havregryn og y til prisen for et kg kaffe.
Opstil to ligninger med to ubekendte og løs dem.
Opstil to ligninger med to ubekendte og løs dem.
Svar #2
05. september 2006 af the87boy (Slettet)
27*x=3*y-6
0.9*y+18=4*x
x er prisen for 1 kg havregryn
y er prisen for 1 kg kaffe
Jeg tror, det er sådan der
0.9*y+18=4*x
x er prisen for 1 kg havregryn
y er prisen for 1 kg kaffe
Jeg tror, det er sådan der
Svar #3
05. september 2006 af Mahinth (Slettet)
^^ nej det er ikke sådan.. ved ikke lige hvorn man løser den, men tror ikk det sådan
Skriv et svar til: (Ligning)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
