Matematik
Funktion+stamfunktion
05. september 2006 af
FrederikXY (Slettet)
f(x)=9/(3-4x)
og: x
Bestem til f den stamfunktion hvis graf går gennem punktet O(0,0)
Nogle ideer?
og: x
Bestem til f den stamfunktion hvis graf går gennem punktet O(0,0)
Nogle ideer?
Svar #1
05. september 2006 af vag (Slettet)
Skal vi ikke starte med bare at finde en vilkårlig stamfunktion. Så kigger vi på O(0,0) senere.
Når du har fundet en stamfunktion til f(x) sætter du y = 0 og finder k-værdien.
Når du har fundet en stamfunktion til f(x) sætter du y = 0 og finder k-værdien.
Skriv et svar til: Funktion+stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
