Engelsk
ord?
05. september 2006 af
Sannaen (Slettet)
Ang. grammatik.
Kender heller ikke ordet på dansk, så jeg prøver at forklare: Beskriver sted, hvor noget befinder sig mm.
Feks. Jeg gik hen ad vejen. (hen ad vejen)
Kender heller ikke ordet på dansk, så jeg prøver at forklare: Beskriver sted, hvor noget befinder sig mm.
Feks. Jeg gik hen ad vejen. (hen ad vejen)
Svar #1
05. september 2006 af Sannaen (Slettet)
Og hvilket tegn der sættes ved denne?
eks. cirkel, firkant osv..
eks. cirkel, firkant osv..
Svar #2
05. september 2006 af Marcus (Slettet)
Hen ad = præposition / forholdsordsled (tror det er en bølget streg)
Vejen = akkusativ objekt / genstandsled
(trakant)
Vejen = akkusativ objekt / genstandsled
(trakant)
Svar #3
05. september 2006 af Sannaen (Slettet)
Ok (: Tak det var også hvad jeg havde på fornemmelsen .
Så Great ! Hii
Så Great ! Hii
Skriv et svar til: ord?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
