Matematik
kurver
07. september 2006 af
signe86 (Slettet)
Jeg søger hjælp til indtegnelse af en efterspørgselskurve samt en udbudskurve der har fælgende udtryk E= 50.000 - 2.000P
U= 4.000P - 40.000? er der nogen der kan hjælpe mig mig med at komme igang (over 2 år siden jeg sidst har haft mat. kan simpelt hen ikke huske det)
på forhånd tak
U= 4.000P - 40.000? er der nogen der kan hjælpe mig mig med at komme igang (over 2 år siden jeg sidst har haft mat. kan simpelt hen ikke huske det)
på forhånd tak
Skriv et svar til: kurver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
