Matematik
Hjælp, Stamfunktioner
08. september 2006 af
Mette-S (Slettet)
Jeg har brug for lidt hjælp til denne her opgave.
En funktion f er bestemt ved
f(x)= 2x + 4
1. Bestem stamfunktionen til f, hvis graf har linjen med ligningen y = 3 som tangent.
2. Bestem den stamfunktion til f, hvis graf har linjen med ligningen y = x + 3 som tangent
En funktion f er bestemt ved
f(x)= 2x + 4
1. Bestem stamfunktionen til f, hvis graf har linjen med ligningen y = 3 som tangent.
2. Bestem den stamfunktion til f, hvis graf har linjen med ligningen y = x + 3 som tangent
Svar #2
09. september 2006 af ref (Slettet)
Du skal starte med at finde alle stamfunktioner til f og så sætte det lig med 3 og på den måde udregene k
Skriv et svar til: Hjælp, Stamfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
