Matematik
procent
09. september 2006 af
Sannaen (Slettet)
Hejsa, Jeg har helt glemt dette (: Noget som kan hjælpe mig?
ex. 3/8 = (3*12,5)(8*12,5) = 37,5/100 = 37,5 %
Men 56/118 ?
ex. 3/8 = (3*12,5)(8*12,5) = 37,5/100 = 37,5 %
Men 56/118 ?
Svar #1
09. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
Du dividerer bare 56 med 118 og får:
0,475 hvilket svarer til 47,5%
Det var måske ikke det du mente?
0,475 hvilket svarer til 47,5%
Det var måske ikke det du mente?
Skriv et svar til: procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
