Matematik
Vektorer
11. september 2006 af
Yilmas (Slettet)
hey alle sammen!
jeg sidder og står fast i to opg. som jeg ikke kan lave det, og jeg håber, d er nogen som kan hjælper mig med det.
opg.1
I et koordinatsystem i planen er to vektorer a vekt og b vekt bestemt ved
a= (2) og b= (t
(1) (½t+3)
Beregn arealet af det parallelogram som a vekt og b vekt udspænder.
opg. 2
I et koordinatsystem i planen er to vektorer bestem ved
a= (3) og b= (2), hvor t er et tal.
(t+1) (4)
Beregn t, således at a vekt står vinkelret på b vekt.
Beregn t, således at a vekt er parallel med b vekt.
jeg sidder og står fast i to opg. som jeg ikke kan lave det, og jeg håber, d er nogen som kan hjælper mig med det.
opg.1
I et koordinatsystem i planen er to vektorer a vekt og b vekt bestemt ved
a= (2) og b= (t
(1) (½t+3)
Beregn arealet af det parallelogram som a vekt og b vekt udspænder.
opg. 2
I et koordinatsystem i planen er to vektorer bestem ved
a= (3) og b= (2), hvor t er et tal.
(t+1) (4)
Beregn t, således at a vekt står vinkelret på b vekt.
Beregn t, således at a vekt er parallel med b vekt.
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
