Matematik

HJÆLP! F(x)=g(x)???

11. september 2006 af Aaby88 (Slettet)
Jeg har brug for jeres hjælp... jeg forstår ikke hvad min lærer mener med at han skriver løs f(x)=g(x) eller f(x)>=g(x)

håber der er nogen kloge hoveder der kan hjælpe mig...

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2006 af Sansnom (Slettet)

Eks:
f(x)=2x+3 og g(x)=4x-5
Løs f(x)=g(x).

Dette betyder, at du skal løse ligningen

f(x) = g(x)
<=>
2x+3 = 4x-5

Svar #2
11. september 2006 af Aaby88 (Slettet)

ah... mange mange tak...

Svar #3
11. september 2006 af Aaby88 (Slettet)

nogen der kan forklare mig uligheden..

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2006 af Darwin (Slettet)

Ih, hvor begavet!

Skriv et svar til: HJÆLP! F(x)=g(x)???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.