Matematik
Massefylde - Hjælp !!!
13. september 2006 af
Hans20 (Slettet)
Heij .
Har fundet ud af at Rumfanget er 330336 cm3
., og nu skal jeg finde ud af hvor stor en del af en kassen et menneske vil fylde .,
Massefylden for et menneske er 1.06 og personen vejer 50 kg
Heij .
Har fundet ud af at Rumfanget er 330336 cm3
., og nu skal jeg finde ud af hvor stor en del af en kassen et menneske vil fylde .,
Massefylden for et menneske er 1.06 og personen vejer 50 kg
Svar #3
13. september 2006 af mathon
et menneske som vejer 1.06 g?
Hvad tror du selv?
hvilke enheder passer sammen?
Hvad tror du selv?
hvilke enheder passer sammen?
Svar #6
13. september 2006 af mathon
et menneske på
50_kg=50*1000_g=50000_g
massefylde 1.06_g/cm^3 (=1.06_kg/dm^3)
mennekets rumfang:
hver gang det vejer 1.06_g fylder det 1_cm^3
Hvor mange gange er der 1.06_g?
Det er der 50000_g/(1.06_g)*1_gang(e).
så mange gange er der 1_cm^3
altså 50000/1.06*1cm^3 = 47169.8_cm^3
50_kg=50*1000_g=50000_g
massefylde 1.06_g/cm^3 (=1.06_kg/dm^3)
mennekets rumfang:
hver gang det vejer 1.06_g fylder det 1_cm^3
Hvor mange gange er der 1.06_g?
Det er der 50000_g/(1.06_g)*1_gang(e).
så mange gange er der 1_cm^3
altså 50000/1.06*1cm^3 = 47169.8_cm^3
Skriv et svar til: Massefylde - Hjælp !!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
