Matematik

Stamfunk.

16. september 2006 af emil16 (Slettet)
Hvordan finder man Stamfunktionen til denne her:

Kvadratrod(X)* ln(X)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2006 af Duffy

Brug substitutionen

t = sqrt(x)



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2006 af Sentinox (Slettet)

Partiel integration:

Kaldes f(x) = sqrt(x), og g(x) = ln(x)

int(f(x)*g(x),x) = F(x)*g(x) - int(F(x)*g'(x),x)

//Sentinox

Skriv et svar til: Stamfunk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.