Matematik
integral
16. september 2006 af
Frank88 (Slettet)
skal udregne nogle arealer men hvilken af de her to er bestemt integrale og hvilket er ubestemt?
(x^2+x) dx, hvor a=0 og b=1
(1+kvardratrodx)^2dx, hvor a=0 og b=1
Håber i kan svare hurtigt!
(x^2+x) dx, hvor a=0 og b=1
(1+kvardratrodx)^2dx, hvor a=0 og b=1
Håber i kan svare hurtigt!
Svar #1
16. september 2006 af Waterhouse (Slettet)
De er begge bestemte, idet de har integrationsgrænser.
Svar #3
16. september 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hvad man skal integrere fra og til.
Eller "de tal, der står over og under integraltegnet", om man vil.
Eller "de tal, der står over og under integraltegnet", om man vil.
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
