Matematik
hjælp!!
17. september 2006 af
sul (Slettet)
Hej.
Jeg vil gerne at I hjælpe mig med denne opgave:
Lad funktionen f være givet ved at f(x)= 2x+5
Bestem f(-2), f(1) og f(7).
løs derefter ligningen f(x)= 9.
Angiv definitions- og værdimængde.
Jeg har lavet den første, men jeg kan ikke finde ud af at løse ligningen og angive Dm(fx) og Vm(fx).
Tak...
Jeg vil gerne at I hjælpe mig med denne opgave:
Lad funktionen f være givet ved at f(x)= 2x+5
Bestem f(-2), f(1) og f(7).
løs derefter ligningen f(x)= 9.
Angiv definitions- og værdimængde.
Jeg har lavet den første, men jeg kan ikke finde ud af at løse ligningen og angive Dm(fx) og Vm(fx).
Tak...
Svar #1
17. september 2006 af kraka (Slettet)
Prøv at løs ligningen her, så skal vi nok hjælpe dig igennem der hvor du går i stå. Der er ikke ret mange herinde som vil lave dine lektier for dig, men vi vil godt hjælpe dig. Skriv mere præcist hvad det er du er i tvivl om i stedte for "jeg kan ikke finde ud af det". Vh
Svar #2
17. september 2006 af sul (Slettet)
kraka, du har misfortået mig. Jeg har lavet den første, altså at bestemme f(-2), f(1) og f(7). og så gik jeg i stå. Det jeg vil at I hjæpe mig med er at fortælle mig hvordan jeg skal løse ligningen f(x)= 9
Og hvordan jeg angiver Dm og Vm i denne opgave. Der var nogle andre opgaver jeg kunne angive Dm og Vm, men i denne opgave kunne jeg ikke det. Håber at der er en der kan hjælpe mig.
På forhånden mange tak.
Og hvordan jeg angiver Dm og Vm i denne opgave. Der var nogle andre opgaver jeg kunne angive Dm og Vm, men i denne opgave kunne jeg ikke det. Håber at der er en der kan hjælpe mig.
På forhånden mange tak.
Skriv et svar til: hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
