Kemi
Koncentration
17. september 2006 af
Liquidizer (Slettet)
Hvis jeg har 0,2 gram af noget som opløses i 200 mL vand, hvad er koncentrationen så af dette noget? Skal angives i mg/mL
Svar #1
17. september 2006 af Nicklas.sk (Slettet)
Er den ikke ligetil?
0,2g/200mL = 200mg/200mL = 1mg/mL.
synes det virker mest logisk? men måske er der en fælde?
0,2g/200mL = 200mg/200mL = 1mg/mL.
synes det virker mest logisk? men måske er der en fælde?
Svar #2
17. september 2006 af | Sveegaard | (Slettet)
Koncentration bliver pr. definition opgivet som mol/liter, men bortset fra det et det rigtigt nok ;)
Skriv et svar til: Koncentration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
