Matematik

Ligning

18. september 2006 af cc89 (Slettet)
Jeg har problemer med følgende ligning (jeg skal isolere y):

x*x1/a^2 + y*y1/b^2 = 1

Har sat på fælles brøkstreg:
x*x1*b^2 + y*y1*a^2 / a^2*b^2

Men kan ikke rigtig komme videre derfra.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2006 af mathon

y*y1/b^2=[1-x*x1/a^2]

y*[y1/b^2]=[1-x*x1/a^2] osv.......

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.