Andre fag
Hjælp antonymér...!! ;D
18. september 2006 af
sashii
Hej har lige bruf for hjælp til antonymer..
omhyggelig = ?
vi = ?
fastland = ?
ensfarvet = ?
doven = ?
nu = ? (ikke før)
fraråd = ?
Håber at i kan skynde jer det er til imorgen ;D
På forhånd TaK.. ;D
omhyggelig = ?
vi = ?
fastland = ?
ensfarvet = ?
doven = ?
nu = ? (ikke før)
fraråd = ?
Håber at i kan skynde jer det er til imorgen ;D
På forhånd TaK.. ;D
Svar #1
18. september 2006 af Nicklas.sk (Slettet)
omhyggelig = sjusket
vi = dem
fastland = ø
ensfarvet = spraglet
doven = flittig
nu = dengang
*fraråde = opildne
*går du fra at du har lavet tastefejl og mener 'at fraråde'.
.. håber min bud kan hjælpe
vi = dem
fastland = ø
ensfarvet = spraglet
doven = flittig
nu = dengang
*fraråde = opildne
*går du fra at du har lavet tastefejl og mener 'at fraråde'.
.. håber min bud kan hjælpe
Skriv et svar til: Hjælp antonymér...!! ;D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
