Matematik
Hjælp.. procentregning
19. september 2006 af
susa (Slettet)
heej alle derude..
håber nogen kan hjælåe mig med at regne den her ud ?
nogen der ved hvordan man gøre ?? så please skriv..
Hvor længe varer det før vand, der er 100 grader varmt, er afkølet til under 10 grader, når temperaturen reduceres med 50% for hvert minut?
Kyss Susa<3
håber nogen kan hjælåe mig med at regne den her ud ?
nogen der ved hvordan man gøre ?? så please skriv..
Hvor længe varer det før vand, der er 100 grader varmt, er afkølet til under 10 grader, når temperaturen reduceres med 50% for hvert minut?
Kyss Susa<3
Svar #1
19. september 2006 af dnadan (Slettet)
Du skal ha fat i en eksponentiel udvikling.
Du ved at ved tiden 0 er vandet 100 grader varmt, herefter reduceres det temperaturen med 50% hvert minut.
Hermed kan denne forskrift opstilles:
f(t)=100*(1/2)^t hvor t= tiden i minutter
Du ved at ved tiden 0 er vandet 100 grader varmt, herefter reduceres det temperaturen med 50% hvert minut.
Hermed kan denne forskrift opstilles:
f(t)=100*(1/2)^t hvor t= tiden i minutter
Skriv et svar til: Hjælp.. procentregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
