Matematik

Vektorer

19. september 2006 af arni05 (Slettet)
Der er givet tre vektorer a, b og c i en plan hvor b=c-a, |a|=5 |c|=3 og a*c=0

Beregn længden af b?

Jeg kan ikke helt se hvordan den skal sættes i gang.
Nogen der kan give et hint??

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2006 af ibibib (Slettet)

Beregn (c-a)².

Svar #2
19. september 2006 af arni05 (Slettet)

nåå kan man ikke gøre brug af phytagoras da a og c er vinkelrette? Det vil jo betyde at b er hypotenusen?

Svar #3
19. september 2006 af arni05 (Slettet)

tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2006 af ibibib (Slettet)

#2 Det kan du også. Det er nemmere, men virker kun i dette tilfælde.

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.