Matematik
differentialregning
20. september 2006 af
Jenn (Slettet)
Hvordan differentiere jeg:
f(x)=e^2x - e^x
Jeg ved godt at når: f(x)=e^x er f'(x)=e^x
Men det samme gælder da ikke for e^2x vel?
- Jenn
f(x)=e^2x - e^x
Jeg ved godt at når: f(x)=e^x er f'(x)=e^x
Men det samme gælder da ikke for e^2x vel?
- Jenn
Svar #1
20. september 2006 af dnadan (Slettet)
hvis man nu omskriver det til:
f(x)=exp(2x)-exp(x), kan du så se, at exp(2x) er en sammensat funktion?
f(x)=exp(2x)-exp(x), kan du så se, at exp(2x) er en sammensat funktion?
Svar #3
20. september 2006 af Jenn (Slettet)
Jeg har aldrig set den formel før.. Hvis man bruger formlen for en sammensat funktion, så gir det ikk det samme.. altså at bruge: dy/dx=dy/du*du/dz*dz/dx
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
